Iedereen is welkom als standhouder! We willen wel benadrukken dat het hier een rommelmarkt betreft. Verkoop van nieuwe artikelen, tombola, kansspelen, eten en drinken laten wij dan ook niet toe.

Rommelmarkt Zulte Map

LOCATIE

  • Oeselgemstraat
  • Limnanderdreef
  • Gaston Martensplein = kerkplein
  • Leiestraat (kant Rechteroever)

STANDGELD

Je kan je vooraf inschrijven, dan betaal je €7 voor een stand van 5 meter (+€1/extra lopende meter). Er wordt steeds een minimum van €7 gerekend. Opgelet: Als je de auto bij je stand wil parkeren, vragen we een forfait van €5/voertuig/mobilhome en €3/aanhangwagen. Zoniet dien je de auto in de omgeving te parkeren. Inschrijven kan je online via deze site tot een week voor de rommelmarkt.

Daarna zullen er geen online inschrijvingen meer mogelijk zijn, maar er kan wel ter plaatse worden ingeschreven aan een tarief van €10 voor 5 meter (+€2/extra lopende meter). Hou er rekening mee dat de inschrijvingen (online of ter plaatse) worden stopgezet op het moment dat wij 300 standplaatsen hebben genoteerd/bevestigd. Wij raden dan ook aan om je inschrijving niet te lang uit te stellen.

Indien je niet betaald hebt 10 dagen na de aanvraag, zal je deelname automatisch geschrapt worden. Net zoals vorig jaar, vragen wij je om het standgeld (+ eventueel forfait auto) vooraf online of via overschrijving te betalen. Je inschrijving is pas definitief als wij het geld hebben ontvangen. Pas bij ontvangst van het standgeld (+ eventueel forfait auto) zal je een bevestigingsmail ontvangen. Gelieve deze op de dag van de rommelmarkt bij te hebben.

Annulatie van je inschrijving moet gebeuren via email naar info@rommelmarktzulte.be en kan slechts t.e.m. 01/04/2025. Annulaties nadien, om welke reden dan ook, worden niet meer aanvaard en brengen geen terugbetaling van het inschrijvingsbedrag met zich mee.

Wil je graag met een foodstand op de rommelmarkt staan? Neem dan contact met ons op via info@rommelmarktzulte.be.

FOOD & DRINKS

Er zullen drankkraampjes en foodstanden aanwezig zijn op verschillende plaatsen op de rommelmarkt.
In de dranktenten zullen ook ontbijtkoeken kunnen worden aangekocht.

TOILETTEN

Toiletten zijn voorzien in het Knipperlicht (op het Gaston Martensplein) alsook op het einde van de Oeselgemstraat (nabij het kerkhof) en het midden van de Limnanderdreef.

Rommelmarkt Zulte Bestek

OPBOUW EN AFBRAAK

Er worden geen plaatsen gereserveerd. Vanaf 5u30 ’s morgens kan je de stand opbouwen. Op politiebevel zullen de straten ook pas vanaf 5u30 verkeersvrij gemaakt worden voor de rommelmarkt. Het is niet nodig om vroeger te komen, we raden je dat ten stelligste af. Pas vanaf 5u30 zijn de mensen van de organisatie aanwezig voor het geven van instructies en algemene informatie.

De wagen mag tijdens de rommelmarkt bij de standplaats blijven staan als je ervoor hebt gekozen om een forfait te betalen, zoniet dienen je de auto in de nabijgelegen straten te parkeren. Gelieve het aantal meters te respecteren waarvoor je een inschrijvingsbevestiging hebt ontvangen. De inrichters zullen een controle uitvoeren tijdens de rommelmarkt. De organisatie houdt zich het recht om bij inname van een standplaats ruimer dan vastgelegd bij inschrijving, ter plaatse een surplus aan te rekenen.

Er mag geen schade worden toegebracht aan gevels, bomen en planten. Gelieve ‘s avonds bij het verlaten van je standplaats alle afval mee te nemen en je standplaats achter te laten zoals bij aankomst.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen. De inrichters, samen met de politie, staan in voor het toezicht en de orde op het terrein. De organisatie behoudt zich het recht om standhouders te weigeren die zich niet willen schikken naar de orders van de organisatie. Bij zware overtredingen zal steeds de politie verwittigd worden.

WEGBESCHRIJVING

Inrijden doe je via de Oeselgemstraat (naast de kerk). De Oeselgemstraat kun je bereiken vanop de Staatsbaan (Oude baan Gent-Kortrijk).

Wie vanuit Gent richting Zulte komt, neemt op de E17 afrit Olsene. Aan de afrit volg je richting Olsene. Aan de lichten in Olsene (aan de kerk), neem je links. Na een goeie 4km kom je in Zulte aan waar je aan de kerk de Oeselgemstraat kunt inslaan.

Wie vanuit Kortrijk richting Zulte komt, neemt op de E17 afrit 6 Kruisem/Olsene. Aan de afrit volg je richting Olsene. Aan de lichten in Olsene (aan de kerk), neem je links. Na een goeie 4km kom je in Zulte aan waar je aan de kerk de Oeselgemstraat kunt inslaan. In waregem kan je door werken momenteel niet op en afrijden.

Wie van Tielt/Dentergem komt, kan de rommelmarkt via Oeselgem bereiken. Aangezien er in het dorp van Oeselgem werken zijn, zal je de omleiding via Heuvelhoekstraat moeten volgen.